مقایسه بهترین مقاصد برای توسعه کسب و کار

مقایسه بهترین مقاصد برای توسعه کسب و کار

هر ساله بسیاری از سرمایه گذاران و کارآفرینان به دنبال مقاصدی برای توسعه کسب و کار خود هستند. چنین افرادی هدف از یافتن مقاصد جدید برای توسعه کسب و کار را افزایش سود دهی و یا گریز از کشورهای خود به دلیل قوانین دست و پا گیر عنوان می کنند. هر سرمایه گذار و کارآفرینی برای راه اندازی کسب و کار خود در یک کشور مورد نظر نکاتی را باید مد نظر داشته باشد که از جمله آنها می توان به قوانین و چارچوب های حاکم بر آن کشور، تسهیلاتی که در اختیار کسب و کارها قرار می دهد، دریافت مشوق های اقتصادی، دریافت اقامت و غیره اشاره کرد.

بهترین مقاصد برای توسعه کسب و کار

برخی از کشورها به دلیل داشتن برخی از ویژگی های اقتصادی می توانند به عنوان یک گزینه ایده آل برای توسعه کسب و کار باشند که در ادامه برخی از آنها را معرفی می کنیم:

.

مقایسه بهترین مقاصد برای توسعه کسب و کار

امارات متحده عربی

براساس برآوردهای صورت گرفته توسط سازمان سرمایه گذاری جهانی، امارات متحده عربی به عنوان دومین جذب کننده سرمایه گذاری خارجی در غرب آسیا شناخته می شود.

امارات به دلیل ثبات اقتصادی، مشوق های اقتصادی و مالیاتی برای سرمایه گذاران باعث جذب کارآفرینان و توسعه دهندگان کسب و کار شده است.

قلب تجاری امارات شهر دبی است که به عنوان اصلی ترین مقصد گردشگری و تجاری در خاورمیانه شناخته می شود. دبی به دلیل دارا بودن سبک زندگی چند فرهنگی، زیر ساخت های برتر اقتصادی، راه داشتن به اقیانوس توانسته است به عنوان قطب توسعه کسب و کار نه تنها در خاورمیانه بلکه در سطح جهان نیز شناخته شود.

ایالات متحده آمریکا

ایالات متحده آمریکا به عنوان بزرگترین قدرت اقتصادی جهان شناخته می شود و عنوان اولین وارد کننده کالاها و دومین صادر کننده بزرگ را در جهان به خود اختصاص است. این کشور به دلیل تحقق جامعه کارآفرین و تغییرات تدریجی اقتصادی مدیریت شده باعث ایجاد یک جامعه کار آفرین شده است و در طی چندین دهه اخیر به عنوان یکی از جذاب ترین مقاصد توسعه کسب و کار در جهان شناخته می شود.

کانادا

طبق گزارش بانک جهانی، کانادا به جهت سهولت راه اندازی کسب و کار رتبه سوم جهان را داشته و در این مورد از کشورهایی مانند ژاپن، آلمان و ایالات متحده پیشی گرفته است. طبق نتایجی که حاصل مطالعه ای برای اندازه گیری پتانسیل کشورها برای سرمایه گذاری و میزان رشد در زیرساخت های اقتصادی است، کانادا در رتبه اول کشورهای عضو G7 قرار گرفته است. از میان ده مرکز مالی برجسته واقع در آمریکای شمالی، چهار مرکز آن در کانادا مستقر هستند که شامل تورنتو، مونترال، ونکوور و کلگری است. این کشور همچنین به لحاظ حمایت از سرمایه گذاران اقلیت یکی از ده کشور برتر معرفی شده است. همین ویژگی ها کانادا را به یکی از مقاصد جذاب برای راه اندازی و توسعه کسب و کارها برای ایرانیان تبدیل کرده است.

استرالیا

استرالیا کشوری با اقتصادی قدرتمند است که وجود صنایع پویا و روابط تجاری موفق با جهان آن را به مقصدی پایدار و ایمن برای سرمایه گذاری و توسعه کسب و کار تبدیل کرده است. نرخ بالای واکسیناسیون، رشد چشمگیر در بخش اقتصادی و سطح بالای پس انداز مصرف کنندگان به عنوان زیربنای اعتماد جهانی به اقتصاد استرالیا شناخته می شوند. طبق آنچه که صندوق بین المللی پول (IMF) در آخرین بروزرسانی اقتصادی جهانی در ژانویه 2022 اعلام کرده است، استرالیا به عنوان کشوری با اقتصاد رو به رشد که سرعت رشد آن از اقتصادهای برتر جهان بیشتر و سریع تر است، معرفی شده است. اقتصاد پویا و رشد اقتصادی قابل توجه استرالیا، این کشور را برای ایرانیان به مقصدی مهم برای توسعه کسب و کار تبدیل کرده است.

آلمان

اقتصاد قدرتمند آلمان باعث معرفی این کشور به عنوان یکی از گزینه های محبوب برای راه اندازی و توسعه کسب و کارها شده است. طبق آنچه گفته می شود پایتخت این کشور در هر 20 دقیقه شاهد راه اندازی یک کسب و کار جدید است. ویزای کاری آلمان در زمره پرطرفدارترین ویزاها قرار دارد. آلمان همچنین دارای رتبه سیزدهم بهترین کشورها برای شروع کسب و کار است. به لحاظ تولید ناخالص داخلی عنوان قدرتمندترین اقتصاد اروپا را به خود اختصاص داده است و جزء پنج اقتصاد برتر دنیاست.

انگلستان

انگلستان کشوری بسیار مدرن و پیشرفته است که فرصت های زیادی را برای رشد و ترقی در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار می دهد. نرخ بیکاری این کشور زیر 4 درصد قرار دارد. در میان کشورهای عضو G20 دارای پایین ترین نرخ مالیات بر شرکت است. امکان ثبت شرکت در آن در حدود 48 ساعت است. دولت انگلستان پشتیبانی خوبی از کارآفرینان به عمل می آورد. این کشور نیز برای بسیاری از ایرانیان به عنوان یک مقصد جذاب برای شروع و توسعه کسب و کار شناخته می شود.

سوئیس

سوئیس با توجه به اینکه با کمبود منابع انسانی روبروست، تلاش های زیادی را برای جذب افراد کارآفرین در راستای توسعه اقتصاد خود انجام داده است. ویژگی هایی مانند نرخ های مالیاتی مناسب برای کسب و کارها و محیط نظارتی دوستانه این کشور را به عنوان مقصد منتخب بسیاری از ایرانیان برای توسعه کسب و کار معرفی کرده است. همچنین از آنجایی که استارتاپ های سوئیسی در مرکز اروپا قرار گرفته اند این موقعیت تجارت و کار استعدادیابی را برای آنها تسهیل بخشیده است.

جمع بندی

با توجه به ویژگی های اقتصادی و جذابیت های جذب سرمایه گذار که برای کشورهای معرفی شده شمرده شد، همه آنها به نوعی دارای اقتصادی قدرتمند و توسعه یافته هستند و فرصت های سرمایه گذاری متعددی را در اختیار کارآفرینانی از سراسر جهان قرار داده اند که همین زمینه شکوفایی اقتصاد آنها را فراهم کرده است.

مهم ترین شرایطی که یک کشور را به مقصدی مناسب برای توسعه کسب و کار تبدیل می کند می توان به مواردی مانند نرخ تورم، نرخ بیکاری، میزان مالیات و … اشاره کرد. برنامه های مدون کارآفرینی، شرایط و حمایت دولت ها از کارآفرینان و شرایط استاندارد سطح زندگی و رفاه اقتصادی و اجتماعی نیز در این انتخاب دخیل هستند.

Share this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *